Geen cruise bestemming is onmogelijk!

Denk je bij een cruisevakantie direct aan de Caribbean? Mis! Hoewel een cruisevakantie in de eerste instantie alleen plaatsvond in de Caribbean, kun je tegenwoordig al zelfs vertrekken vanaf Nederland. Cruises worden tegenwoordig op elk mooi plekje op de wereld aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Middellandse Zee cruise, of bijvoorbeeld een cruise naar Scandinavië en langs de Noorse fjorden varen. Keuze genoeg! Waar je ook gaat cruisen, de ontdekkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Iedere cruise bestemming biedt een scala aan mogelijkheden, iedere cruisevakantie met een eigen sfeer en karakter, maar allemaal even indrukwekkend!

Onderstaand een greep uit de veelzijdige cruise bestemmingen:

Alaska en Canada cruises

Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het cruiseschip op adelaars, orka's, zeeotters, zeehonden en walvissen. De prachtige omgeving met eindeloze bergketens, begroeide bossen en de unieke Glacier Bay National Park maken een Alaska en Canada cruise onvergetelijk mooi.

Noorwegen cruises (Cruise Noorse fjorden)

Dichtbij Nederland wacht je een adembenemend decor. Een cruisevakantie naar Noorwegen is genieten van verpletterende rotspartijen en de prachtige Noorse fjorden.

Middellandse Zee cruises

Een cruise op de Middellandse zee betekent gegarandeerd zon, strand en breed aanbod van culturele bezienswaardigheden. Iedere dag een nieuw land en andere cultuur.  Wie houdt er nu niet van het Middellandse Zeegebied. De aangename temperaturen, de overheerlijke culinaire gerechten en de mediterraanse sfeer, dit alles beleef je met een Middellandse Zee cruise.

Nijlcruises

Een Nijlcruise is erg populair onder Nederlanders. Vaar tijdens een Nijlcruise naar de grootste schatten van Caïro, Luxor en Ashwan. Met een Nijlcruise ontdek je in één vakantie Egypte!

Caribbean Cruises

Hou je van zon, zee en strand dan is een cruise door de Caribbean een uitstekende keuze.
St. Maarten, Aruba, Bahama's, Nederlandse Antillen, St. Barths: al deze eilanden doe je aan tijdens een Caribbean Cruise.

Azië Cruises

Kies voor een cruise in het Verre Oosten en geniet tijdens de cruisevakantie van tropische eilanden, eeuwenoude bezienswaardigheden en schitterende baaien. Tijdens de Azië cruise breng je een bezoek aan diverse plaatsen in Thailand, Maleisië of Indonesië

Australië en Nieuw-Zeeland Cruises

Een cruise in Australië en Nieuw-Zeeland is gegarandeerd een ervaring die je nooit zal vergeten.
De veelzijdige landen Nieuw-Zeeland en Australië met een afwisselende natuur bieden een gevarieerde cruisevakantie.

Wereldcruises

Kun je niet kiezen uit de bovenstaande cruise bestemmingen, of wil je tijdens één cruisevakantie meerdere vakantielanden bezichtigen? Dan is een wereldcruise een goede optie! Een wereldcruise biedt veelzijdige vaarroutes en indrukwekkende bestemmingen.

Kortom, er is vrijwel geen plek op aarde waar je niet kunt cruisen!

Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem