Partners

Interessante vakantie links

Heb je na een bezoek aan onze cruise website niet de perfecte cruise vakantie gevonden, dan helpen we graag verder op weg! We hebben een selectie gemaakt van websites die eventueel interessant voor je kunnen zijn. Neem een kijken op de onderstaande vakantie en cruise websites en vind alsnog jouw ideale cruise reis!

Interessante link toevoegen op ZieZo Cruises?

Wil je graag dat je website vermeld wordt op ZieZo Cruises? We plaatsen links naar kwalitatieve websites die interessant kunnen zijn voor onze bezoekers. Stuur een e-mail naar marketing@ziezovakantie.nl

Boot websites

Big Easy: Ben je van plan om een boot te huren of boot te kopen? Dan biedt Big Easy de uitkomst voor een praktijkles varen, maar ook om vaarbewijs 1, vaarbewijs 3 en marifoon te halen. Maar niet alleen een vaarcursus is mogelijk, wat dacht je van een dagje bootje varen?

MultiCoat Seevens: Laat je kostbare jacht of boot onderhouden door de organisatie MultiCoat Seevens met de juiste vakbekwaamheid en professionaliteit. Gespecialisseerd in het spuiten, laken, schadeherstel van jachten en boten.

Webshops

Wakeboard Discounter: Online webshop met een uitgebreid aanbod van wakeboards, skivesten, trampolines, banden en bananen. Waterpret begint online bij Wakeboard Discounter.

Duikshop online: De ideale duikvakantie begint met de spetterende duik accessoires van onze duik webshop. Bekijk het uitgebreide duik aanbod: duipakken, duik maskers, duik jackets, duik packes en duiklampen.

Boot kopen: Bij Klop Watersport kunt u terecht voor een groot assortiment watersport artikelen, onder andere nieuwe en tweedehands boten, buitenboordmotoren en méér.

Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem