Cruise met kinderen!

Het is moeilijk om een familievakantie te vinden waar zowel kinderen als ouders plezier hebben. Kleine kinderen wil je het liefst een veilige omgeving bieden. Een cruisevakantie met kinderen of kleinkinderen is zorgeloos en dubbel genieten! Op de cruise is de familie veel samen en kan toch iedereen deelnemen aan zijn eigen favoriete bezigheden. Steeds meer cruises richten zich op kindvriendelijke vakanties. De cruiseschepen worden omgebouwd tot een speelparadijs waar kinderen zich niet hoeven te vervelen. Voor elke leeftijd zijn activiteiten georganiseerd. En de kinderen zullen snel genoeg leeftijdsgenoten leren kennen. Voor de kleuters worden er allerlei knutsel activiteiten georganiseerd waar ze kunnen kleien, vingerverven, muziek maken, met de blokken kunnen spelen of zich kunnen verkleden. Kids van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen aan speurtochten, filmavonden, bingo of sporttoernooien. Op een cruise hebben de kinderen de vakantie van hun leven hebben, en natuurlijk de ouders ook! De kinderen zullen een onvergetelijke cruisevakantie hebben.

Alle baby faciliteiten binnen handbereik op een cruise

Op vakantie gaan met een baby valt niet mee, alle baby faciliteiten moeten aanwezig zijn. Een vakantie met een baby is over het algemeen zeer vermoeiend en lastig. Een cruisevakantie is dé oplossing! Op een cruise heb je alle baby faciliteiten bij de hand. Bij de meeste rederijen is een kinderoppas beschikbaar, dus mocht je naar een casino of show willen dan vangt de oppas de baby op. Dus waarom nog moeilijk doen als het makkelijk kan?!

Tieners hebben de tijd van hun leven op een cruise

Een geschikte vakantie zoeken met pubers valt ook niet mee. Pubers willen het liefst zelfstandig met vrienden op vakantie en niet meer verplicht met de ouders mee. Ze hebben geen behoefte meer aan een gezinsvakantie. Een familiecruise is dé oplossing! Tegen een cruisevakantie zullen de pubers niet snel 'nee' zeggen en aan boord heb je geen kind aan ze! Er zijn genoeg actieve activiteiten te doen op het cruiseschip; klimmen, surfen, basketballen of kickboksen. Maar ze kunnen ook relaxen met leeftijdsgenoten aan het zwembad en 's avonds karaoke zingen, meedoen aan spelletjes en danswedstrijden. En natuurlijk mag een discoavond ook niet ontbreken op het cruiseschip. Elk cruiseschip biedt gevarieerde activiteiten speciaal voor pubers georganiseerd.

Goedkoop cruisen met kinderkorting, dé gezinsvakantie!

Er zijn verschillenden rederijen die een aantrekkelijke kinderkorting bieden. Bij sommige rederijen zijn kinderen zelfs gratis, mits ze op een extra bed in de hut van de ouders slapen. De rederijen Costa Cruises en MSC Cruises bieden kinderkortingen voor een cruise met kinderen, maar ook andere rederijen bieden het steeds meer.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem