Een cruise voor het hele gezin

Een kindvriendelijk cruiseschip biedt activiteiten voor elke leeftijdscategorie aan. Aan boord worden sportieve activiteiten georganiseerd voor de tieners, zoals waterspellen en basketbal toernooien. En misschien kunnen de tieners zich wel uitleven in de disco! Iedere cruiseschip organisteert andere kindvriendelijke activiteiten en heeft andere faciliteiten. Omdat familiecruises steeds populairder worden houden de meeste rederijen rekening met kinderen aan boord. Er is dus geen reden meer om niet mee te gaan met zo'n zorgeloze familiecruise. De hele familie is bij elkaar, maar toch kan iedereen doen en laten wat ze willen. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken om de kinderen want zij zijn in professionele handen. Maak je klaar voor de familievakantie van je dromen!
 

Bestemmingen familie cruises

Een familiecruise vaart naar diverse bestemmingen, zowel binnen Europa als buiten Europa. Zo kun je met de hele familie gezamenlijk bepalen waar de vakantie dit jaar plaatsvindt. Enkele voorbeelden van bestemmingen zijn; Noord Europa, Canada of de West-Middellandse Zee. Bij elke rederij staat aangegeven welke activiteiten en facilteiten ze voor de kinderen aanbieden. De rederijen Carnival en Costa Cruises zijn vooral gericht op kinderen. De 'Fun Ships' van Carnival bruisen van plezier. Kinderen van 2 tot 17 jaar zullen zich kostelijk vermaken met het uitgebreide activiteitenprogramma. De professionele kinderclubs en aantrekkelijke kinderkorting maken een familievakantie op een cruiseschip van Costa Cruises tot de ideale vakantie voor gezinnen!
 

Familiecruises bij Cruise Vakanties

Ook familiecruises kun je vinden bij ZieZo Cruises. Zoek nu met de hele familie een cruise uit die past in jullie ideale familievakantie en ga met het gezin een onvergetelijke vakantie tegemoet!  Als kinderen eenmaal mee zijn gegaan met een familiecruise willen ze niets anders meer! 
Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem