Pure luxe tijdens jouw reis

De bestemmingen voor de luxe cruises lopen ontzettend uiteen. Zo kun je een luxe reis maken door Europa, maar ook Caribbean en Afrika behoren tot de mogelijkheden. Je hebt luxe cruise vakanties die 6 of 8 dagen duren, maar cruisevakanties van langer dan 8 dagen is ook geen uitzondering. Er is genoeg keuze en daarom is er altijd wel luxe reis die het beste bij jouw wensen en tijdsbestek past.
 
De rederij Regent Seven Seas biedt cruisevakanties aan dat zelfs ervaren cruises verrast zijn. 's Avonds stijlvol dineren en afsluiten met een gala avond. De cruiseschepen van Seabourn staan bekend om de intimiteit, uitmuntende service en de vele watersportmogelijkheden vanaf het cruiseschip. De yachtschepen van Seadream staan bekend om de luxe aan boord en het verfijnd dineren, zowel binnen als buiten. Silversea biedt exclusieve cruises aan met uitstekende service en entertainment. Kortom, voor iedereen is er wel een geschikte luxe cruisevakantie beschikbaar naar de bestemming van jouw keuze!
 

Alles is geregeld op een luxe cruise

Voor welke luxe cruise rederij je ook kiest, een ding is zeker: je wordt op jouw wenken bediend. Vooral op een luxe cruisevakantie kun je er van uit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van comfortabele bedden tot hoogwaardige diners waar je je vingers bij af likt. Op een cruise is het altijd culinair genieten, maar bij een luxe reis krijg je echt het de beste service en kwaliteit. Ga voor een massage, doe mee aan watersporten vanaf het schip of ga genieten van een cocktail op het dek. De keuze is helemaal aan jou. Doe waar jij zin in hebt en laat je op vakantie eens goed verwennen! Wil je een luxe cruisevakantie door Europa maken? Of toch liever Azië? Het kan bij ZieZo Cruises allemaal. Bekijk snel het aanbod en boek een luxe reis!
Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem