Natuur cruises van je leven

De tijd dat een cruise alleen geschikt was voor vakantiegangers die het liefst helemaal 'niks' doen op cruisevakantie is al lang voorbij. Nu wordt een cruiseschip juist benut om aan te meren op verschillende plekken om excursies te ondernemen. Overal ter wereld kun je genieten van een cruisevakantie door de natuur. Tijdens een natuur cruise in Scandinavië kun je gebergte dat honderden meters loodrecht uit zee oprijst, immense bergtoppen en indrukwekkende fjorden verwachten. Kies voor een natuur cruise door Azië en maak kennis met uitgestrekte regenwouden, traditionele dorpen, schitterende rijstterrassen en eeuwenoude cultuurschatten.

Ook bij onze natuur cruises naar landen als Australië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Caribbean en Zuid-Amerika kan elke natuurliefhebber zijn hart ophalen. Er zijn een groot aantal rederijen die cruises aanbieden naar de mooiste plekjes op aarde. Enkele rederijen zijn: Phoenix, Oceania Cruises, Royal Caribbean International en Holland America Line.

Cruise naar de Fjorden in Scandinavië

Een spectaculaire vaarroute is naar Noord-Europa waar je tijdens een cruisevakantie de Fjorden in Scandinavië kunt bewonderen. Vanaf welke plek zijn de Fjorden mooier te zien dan vanaf een cruiseschip?! Mede doordat deze bestemming nog niet bekend is met het grote publiek kun je gaan genieten van de oorspronkelijke natuur die nog niet aangetast is door de mens. Het voordeel van deze bestemming is ook dat je kunt vertrekken vanuit Nederland, hierdoor is een vlucht naar een ander land niet nodig en dat scheelt natuurlijk kosten!

Natuur cruises eenvoudig en snel boeken bij ZieZo Cruises

Laat je familie en vrienden foto's zien van een gebied waar zij nog niet zijn geweest, maar jij wel! ZieZo Cruises biedt deze mogelijkheid waar je deel kunt nemen aan één van onze fantastische cruises naar de Fjorden. Een cruise langs de fjorden van Scandinavië zal een onvergetelijke ervaring worden! Kortom, een natuur cruise is dé belevenis van je leven! De rederijen Hurtigruten en Hapag Lloyd Cruises zijn cruise specialisten naar de Noorse fjorden. Een natuur cruise is adembenemend en jij kunt daar nu bij zijn door een cruisevakantie te boeken bij  ZieZo Cruises!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem