Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Aida Cruises: All inclusive familievakantie op ZieZo

AIDA Cruises

  • Duitse Rederij
  • Semi- All inclusive; tafelwijn, bier en frisdrank zijn bij de maaltijden inbegrepen
  • De fooien zijn bij de prijs inbegrepen
  • Geen kledingvoorschriften
  • Sportieve excursiemogelijkheden

AIDA Cruises is een Duitse rederij en biedt cruises aan naar o.a. Noorse Fjorden, Stedencruises Noord-Europa en Zwarte Zee. De cruises van AIDA zijn te herkennen aan de rode lippen en blauwe ogen op de boeg.  Aan boord van haar zeven moderne cruiseschepen hangt een informele, ontspannen en sportieve sfeer. Geen verplichtingen tijdens je cruisevakantie: geen vaste kledingadviezen of dinertijden.  Geniet tijdens de buffetmaaltijden onbeperkt van tafelwijn, bier en frisdrank. Deze drankjes zijn in de cruiseprijs inbegrepen. Een à la carte diner in het specialiteitenrestaurant is mogelijk tegen een bijbetaling. Zelfs de fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Volop ontsnappen

Sportievelingen kunnen zich tijdens de cruise vermaken met de uitgebreide fitness faciliteiten aan boord zoals golf, volleybal, basketbal, zwemmen of spinning. Leer zelfs duiken tijdens de cruisevakantie. Maak ook gebruik van de spa faciliteiten: solarium, massagebehandelingen, sauna, en schoonheidsbehandelingen. Geniet van entertainment voorstellingen die op diverse AIDA cruiseschepen worden georganiseerd. Leer andere passagiers kennen in het casino of bars. Dit is je kans om te leren dansen of cocktails maken tijdens een workshop. Ook aan land zijn er er genoeg activiteiten te doen zoals duikexcursies, fietstochten of golven.

Ultieme familievakantie

AIDA Cruises biedt zeer aantrekkelijke kinderkortingen voor de kinderen die samen met de ouders een hut delen. De kinderen zullen zich geweldig amuseren met hun nieuwe vriendjes in de Kidsclub of Teens Crew. Deze cruise is geschikt voor iedereen die sportief ingesteld is en voor families met kinderen!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem