Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Azamara Club Cruises � ZieZo Cruises Caribbean & Zuid Amerika

Azamara Club Cruises

  • Azamara Club Cruises
  • Tafelwijn inbegrepen tijdens lunch en diner
  • Geen kledingvoorschriften
  • Alle suites met butlerservice

Deze blogs_languagerij is pas sinds 2007 op zee. Amazara Club Cruises is een nieuw concept van Celebrity Cruises. De naam Azamara betekent \'heldere ster boven de diepblauwe zee\'. Deze naam is zeer toepasselijk voor de luxe cruises. De cruiseschepen Azamara Journey en Azamara Quest heeft plaats voor ongeveer 690 gasten.

Interessante vaarroutes

Deze blogs_languagerij staat er om bekend dat ze tijdens de cruise niet de alledaagse bestemmingen aandoen. De cruiseschepen Azamara Journey en Azamara Quest bieden beide cruises over de Atlantische Oceaan aan. Cruises door het Panama Kanaal, Azië, Caribbean, Europa en Zuid-Amerika. Tijdens één van deze cruises doe je de mooiste bestemmingen aan; Brazilië, Indonesië, Thailand, Vietnam, Barbados, Puerto Rico, Zweden en nog veel meer.

Luxe, intieme cruiseschepen

Het service gehalte is zeer hoog op de cruise, er staan voor iedere twee gasten één bemanningslid klaar. Dit zorg ervoor dat de bediening zeer persoonlijk is. De hutten beschikken over de beste kwaliteit; heerlijke bedden, flatscreen tv en snelle internetverbinding. Kenmerken van de cruiseschepen van Azamara Club Cruises zijn welness, gezondheid en relaxen. Je kunt in de relaxe ruimte of tijdens een acupunctuur- en schoonheidsbehandeling helemaal tot rust komen. Bepaal in het hoofdrestaurant zelf hoelang je wilt tafelen, er is namelijk één tafelzitting. Daarnaast biedt het cruiseschip nog twee specialiteiten restaurants aan.

Azamara all inclusive cruises

Bij Azamara Cruises betaal je een all inclusive prijs. Dit houdt is dat de vele extra\'s aan boord reeds bij de prijs inbegrepen is. Tijdens de lunch en diner hoef je een extra kosten te betalen voor de drankjes. Bij de meeste havens staat er een shuttle bus klaar om de passagiers naar het centrum te brengen. Ook fooien zijn bij de prijs inbegrepen.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem