Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Carnival Cruise Lines � ZieZo Cruise vakantie Caribbean, Hawai

Carnival Cruise Lines

  • Amerikaanse rederij
  • Op diverse schepen Nederlands sprekende hostessen aanwezig
  • Gespecialiseerd in de Caribbean
  • Dagelijks entertainment voor alle leeftijden

Een bijnaam van Carnival Cruise Lines is \\\'Fun Ships\\\'. Deze bijnaam maken ze meer dan
waard. Alle cruiseschepen van Carnival zijn comfortabel ingericht en beschikken over een uitgebreid entertainment programma en sportmogelijkheden. De cruiseschepen zijn ware vakantieparadijzen op zee. Mensen die houden van een levendige cruisevakantie zullen op de cruiseschepen van Carnival een top cruisevakantie beleven!

Cruise voor jong en oud

Een verblijf op een cruiseschip van Carnival Cruise Lines staat garant voor plezier. De hele dag is er entertainment voor alle leeftijden. Zowel \\\'s avonds als overdag worden er volop wedstrijden, evenementen en shows georganiseerd. Het begrip \\\'verveling\\\' kennen ze niet op de Carnival cruiseschepen. Geniet van de heerlijke buffetmaaltijden, waag een gokje in het casino, dans op moderne muziek, laat je verrassen door een flitsende show en feest door tot in de late uurtjes. Op zoek naar rust, dan kun je nog altijd luieren op één van de vele dekstoelen of een bezoek brengen in aan de Spa Carnival. Voor families en gezinnen is Carnival Cruise Lines ideaal . Er is een speciaal activiteitenprogramma voor de kinderen. Of ze nu een peuter of tiener zijn, de activiteiten zijn afgestemd op leeftijd. Overigens zullen ze veel waterplezier beleven in de zwembaden. Het diner wordt geserveerd in één van de grote restaurants waar in twee zittingen wordt gedineerd.

Carnival Cruise Line vloot

Carnival Cruise Lines is gespecialiseerd in cruises naar het Caribisch gebied. Maar Carnival Cruise Lines biedt ook cruises naar o.a. Alaska, Europa, Hawaii, Mexico, Canada en Panama Kanaal. De blogs_languagerij Carnival Cruise Lines beschikt over een vloot van ongeveer 23 cruiseschepen. Enkele cruiseschepen zijn; Carnival Glory, Carnival Legend, Canrival Paradise, Carnival Fantasy, Carnival Victory en nog veel meer.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem