Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Celebrity Cruises: Luxe cruises Caribbean & Hawaii op ZieZo

Celebrity Cruises

  • Amerikaanse rederij met Europese sfeer
  • Alleen Celebrity Expedition kent een informeel kledingadvies
  • Cruiseschip Celebrity Constellation vertrekt in de zomer vanuit Amsterdam

Een Celebrity cruise belooft veel luxe, moderniteit en elegantie. Het cruise personeel zal er alles voor doen om je volop te laten genieten. De rederij Celebrity Cruises beschikt over 10 luxe cruiseschepen waaronder Celebrity Constellation, Celebrity Eclipse en Celebrity Infinity. Alle cruiseschepen beschikken over vier sterren of meer. Maak bijvoorbeeld een exclusieve cruise naar Hawaii, Caribbean of naar Australië en Nieuw-Zeeland. Celebrity Cruises is een ideale rederij voor wie luxe, kwaliteit en optimale service weet te waarderen.

Celebriy Cruises culinair

Op de cruiseschepen Millenium Class, Solstice Class en de Celebrity Century worden in een speciaal restaurant de maaltijden aan tafel bereid.  Maar je kunt natuurlijk ook kiezen om te dineren in het hoofdrestaurant of om eenvoudig een pizza te bestellen in de hut. Je proeft in ieder geval niet het kwaliteitsverschil, want de klassieke en moderne gerechten zijn met zorg bereid door de bekroonde Franse chef-kok Michel Roux.

Celebrity Cruises Entertainment

Geniet van de entertainment op de cruise; internationale show, cabaretvoorstelling en muziekvoorstellingen. Op de cruiseschepen Summit en Constellation is het hoogtepunt de magische show die tot strand komt door een samenwerking met 'Cirque du Soleil'. In de Aqua Spa kun je heerlijk relaxen en tot rust komen. Of laat je heerlijk verwennen door te kiezen voor een schoonheids- en massagebehandeling. Houd je conditie op peil en je lichaam in vorm door deel te nemen aan yoga-en pilateslessen of gebruik te maken van de fitnessapparatuur. Ervaar zelf alle luxe faciliteiten van de Celebrity Cruises.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem