Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Costa Cruises � ZieZo Kindvriendelijke cruises Caribisch gebie

Costa Cruises

  • Italiaanse rederij
  • Diverse cruiseschepen van/naar Amsterdam
  • Kindvriendelijk
  • Diverse restaurants met vrij kledingkeuze, van informeel tot formeel

Deze Italiaanse blogs_languagerij Costa Cruises heeft al ruim zestig jaar cruise- ervaring. In de eerste instantie richtte Costa Cruises zich op het vrachtvervoer, maar is uitgegroeid tot één van de grootste en meest moderne cruiseschepen in Europa. Enkele kenmerken van Costa Cruises zijn de betaalbare prijzen, Italiaanse sfeer, gezelligheid aan boord en divers entertainmentprogramma. De hutten zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Kies Costa Cruises als je op zoek bent naar een luxe en kindvriendelijke cruise.

Vaarroutes Costa Cruises

Als je geluk hebt kun je in de zomer vertrekken vanuit Amsterdam. De comfortabele cruises van Costa Cruises varen naar wereldwijde bestemmingen. Wat dacht je van een cruise in Europa? Tijdens de cruise bezoek je de prachtige eilandengroep Balearen, de Turkse Riviera en Italiaanse kust. Costa Cruises hebben ook vaarroutes richting Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Op de Europese routes zul je vooral Europese passagiers uit bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Portugal of Spanje ontmoeten. Op de Caribische cruises verblijven voornamelijk Amerikanen.

Costa cruises familievakantie

Voor iedere leeftijdscategorie worden er voor de kinderen speciale activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld sporttoernooien, knutsel programma's en kinderdisco. Dankzij de zeer voordelige prijzen voor kinderen en professionele kinderclubs zijn de cruiseschepen van Costa Cruises populair bij gezinnen met kinderen. Costa Cruises staat bekend als dé kindvriendelijke familie cruise.

Costa Cruise entertainment

De Italiaanse stijl komt vooral terug op culinair gebied, proef de zelfgemaakte Italiaanse pasta\'s en geniet van het Italiaanse ijs. De cruiseschepen van Costa Cruise zijn kindvriendelijk, vooral de cruises op de Middellandse Zee. De excursies aan wal zorgen voor een avontuurlijke en actieve ervaring. Liever luieren? Ga heerlijk relaxen in een ligbedje op dek met een prachtig uitzicht op zee of laat je verwennen in het welnesscentrum. In de avonden is er een scala aan avond entertainment. Geniet van de musicals, goochelshows en livemuziek, en voor wie durft kan een gokje wagen in het casino. 

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem