Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Crystal Cruises � Wereldcruise & luxe vijfsterren cruises op Z

Crystal Cruises

  • Vijfsterren cruiseschepen
  • Alle niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen
  • Alle lezingen en cursussen zijn in de cruiseprijs inbegrepen
  • Formele kledingvoorschriften

Op zoek naar een cruisevakantie waar de kenmerken all inlcusive, luxe, verwennerij en entertainment centraal staan? Dan zijn de luxe cruises van Crystal Cruises zeker wat je zoekt. De twee cruiseschepen, \'Crystal Symphony\' en \'Crystal Serenity\', bezorgen 1000 passagiers een onvergetelijke cruisevakantie. Crystal Cruises organiseert diverse themacruises waar tuindesign, fotografie en natuur centraal staan. Tijdens deze themacruises worden de lezingen en excursies aangepast aan het thema.

Crystal Cruises entertainment

De comfortabele inrichting op de cruiseschepen zorgt voor een rustgevende sfeer op de cruise. De kleine details in de hut zoals badjassen, lakens en badlakens herinneren je eraan dat dit zeer hoog kwalitatieve cruises zijn. Benieuwd hoe het met de thuisblijvers is? In elke hut is er internetverbinding zodat je op ieder tijdstip contact met thuis of kantoor kunt hebben. Maak een wandeling op het cruiseschip en ontdek het prachtige zwembad, de boetiekjes, het tennisveld en golfsimulator. Voor diegene die graag in vorm willen blijven tijdens hun cruisevakantie kunnen meedoen met diverse aerobics- en fitness programma's. Er zijn ook diverse spa en welness faciliteiten op het cruiseschip aanwezig. Waag \'s avonds na een heerlijk diner een gokje in het casino of neem een kijkje bij een theatervoorstelling.

Crystal Cruises all inclusive

Vervelen kennen ze niet bij Crystal Cruises, het is een verwen-cruise op topniveau. Je hebt zelfs de mogelijkheid om pianolessen te volgen of een cursus digitale fotografie te volgen. Deze cursussen zijn zelfs bij de prijs inbegrepen. Ook alle softdrinks, koffie uit de bistro inbegrepen in de prijs.

Crystal Cruises vaarroutes

Crystal Cruises biedt een uitgebreid zeecruise aanbod naar diverse landen en steden; Caribbean, Middellandse Zee, Noord-Europa, Oostzee, Canarische Eilanden, Zuid-Amerika en nog veel meer bijzondere bestemmingen. Crystal Cruises biedt zelfs luxe wereldcruises aan!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem