Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Cunard Cruises - Wereldcruise Queen Mary 2 op ZieZo

Cunard Cruises

  • Britse rederij
  • Kledingvoorschriften
  • Prachtige wereldcruises
  • Butlerservice in de Queens Grill suites

De Britse rederij Cunard staat bekend om de vijfsterren oceaanreizen. Ken je de Queen Mary 2 en Queen Victoria nog? De cruiseschepen in Britse stijl brengen je naar alle uithoeken van de aardbol.
Kies voor een wereldcruise en ontdek de landen Amerika, Australië, Azië en Europa. Maar de cruises van Cunard bieden ook cruisevakanties aan naar Middellandse Zee, Caribbean, Noorse Fjorden en Canarische Eilanden.

Cunard faciliteiten

Een cruise met Cunard is niet te vergelijken met een standaard cruiseschip. De luxe inrichting geeft een stijlvolle Britse uitstraling. Het uitgebreide activiteitenprogramma zorgt voor entertainment aan boord. Wals door de balzalen, drink champagne op het dek bij zonsondergang en laat je verwennen in de Spa club. Geniet van een heerlijke massage of van een schoonheidsbehandeling. De cruiseschepen Queen Mary 2 en Queen Victoria beschikken over een klassieke en elegante interieur van hout, marmer en chique tapijten. Relax in één van de twee zwembaden, waarvan één met uitschuifbaar dak en voorzien van vier whirlpools. In de avond worden er onvergetelijke shows in de Broadway-stijl gegeven.

Cunard Culinair

Aan boord zul je verrast zijn over de culinaire gerechten. Afhankelijk van de gekozen hut categorie vindt het exclusieve diner plaatst in een één van de toegewezen hoofdrestaurants. Daarnaast zijn er nog specialiteitenrestaurants te vinden aan boord van de Cunard zoals een Italiaans of Aziatisch restaurant. In deze restaurants is een diner mogelijk tegen bijbetaling.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem