Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Holland America Line Cruises � ms rotterdam & ms amsterdam cru

Holland America-Line

  • Van oorsprong Nederlandse rederij
  • Afwisselende vaarroutes
  • Diverse restaurants met vrije kledingkeuze
  • Diverse afvaarten vanuit Rotterdam

Van oorsprong is de rederij Holland America Line van Nederlandse afkomst. Tegenwoordig is het een Amerikaanse rederij met in totaal 15 elegante en stijlvolle cruiseschepen. Aan de scheepsnamen is nog steeds te zien dat de rederij van oorsprong Nederlands is. Enkele cruiseschepen zijn; MS Amsterdam, MS Rotterdam, MS Nieuw Amsterdam en MS Volendam.

Holland America Line vaarroutes

Holland America Line biedt enkele cruises vanuit Nederland. Jaarlijks voeren ze ongeveer 500 cruises uit vanuit 25 havens met een totaal van 320 aanleghavens. Holland Amerika Line biedt een uitgebreid aanbod van cruises; Europa, Zuid-Amerika, Azië, Caribbean, Mexico, Alaska, Australië en zelfs wereldcruises. Wist je dat de Holland America Line beschikt over een eigen eiland, namelijk Half Moon Cay op de Bahama's? Hier is het puur genieten op het tropische eiland.

Holland America faciliteiten

Geniet van alle gemakken aan boord en kom helemaal tot rust op een ligbedje, in de jacuzzi of  sauna. Aan boord zijn uitstekende restaurants aanwezig. Er is zelfs de mogelijkheid om kennis te maken met bekende auteurs van kookboeken, experts op het gebied van wijnen, chocolade en kazen. Verbeter je kookkunsten aan boord door persoonlijke kooklessen te volgen. In de avonduren kun je een gokje wagen in het casino, de show Vista Lounge bijwonen, dansen in de disco of een wijntje drinken in de pianobar. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen aan boord van één van de cruiseschepen van de Holland America Line.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem