Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Norwegian Cruise Line; Cruise Aanbiedingen Norwegian Epic

Norwegian Cruise Line

  • Noorse rederij
  • Freestyle cruisen
  • Veel faciliteiten en entertainment
  • Informele sfeer
  • Informele kledingvoorschriften

Anders dan verwacht is Norwegian Cruise Line (NCL) een Amerikaanse cruisemaatschappij. Met Norwegian Cruise Line vaar je naar interessante bestemmingen in diverse werelddelen. Ontdek tijdens een cruise de Caribbean, Europa, Amerika en het Panama Kanaal.  De cruiseschepen zijn alle voorzien van comfort en ongedwongen sfeer. Enkele cruiseschepen zijn Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Spirit, Norwegian Sun en Norwegian Pearl.

Norwegian Cruise Line 'freestyle culinair cruisen'

Een belangrijk kenmerk van Norwegian Cruise Line is 'freestyle cruising'. Dit houdt in dat je onbezorgd kunt genieten tijdens de cruisevakantie. Je bepaalt zelf wanneer, waar en met wie je wilt eten. De grote hoeveelheid restaurants aan boord bieden ook de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je eet. De nieuwste cruiseschepen beschikken over 12 specialiteitenrestaurants, waarvan een aantal tegen bijbetaling.

Norwegian Cruise Line faciliteiten

NCL Cruises biedt alle mogelijke luxe. Wat dacht je van een luxe suite of villa met eigen dek, privé zwembad en relax gedeelte? De cruiseschepen zijn ruim en modern uitgerust. De nieuwste cruiseschepen van NCL zorgen voor de meest innovatieve vakantie op water. De vier bowlingbanen met diverse bars en lounges zijn hier een voorbeeld van. Op dek kun je heerlijk vertoeven bij het zwembad of liever actief bezig zijn in de fitnessruimte? Ga mee met een avontuurlijke excursie en woon een kookdemonstratie bij.

Norwegian Cruise Line familievakantie

De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen tijdens een cruisevakantie. Het doel van NCL zijn blije kinderen en ouders. Voor kinderen van twee tot 17 jaar worden er speciale animatieprogramma's aangeboden. Er is in ieder geval genoeg vertier aan boord voor jong en oud. Speciaal voor familievakanties zijn er hutten naast elkaar te reserveren.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem