Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Oceania Cruises � ZieZo luxe cruises Caribbean, Azi� & Aust

Oceania Cruise

  • Geen tafelzittingen aan boord
  • Informele sfeer
  • Informele kledingvoorschriften
  • Elegante en middelgrote cruiseschepen

Oceania Cruises biedt een informele, luxe en ontspannen sfeer op de cruises. De indrukwekkende vaarroutes van Oceania Cruises zorgen voor een onvergetelijke cruise ervaring. Kies voor een cruise naar Zuid-Amerika, Caribbean, Azië, Australië of Europa. De cruiseschepen Insignia, Regatta en Nautica zijn in vergelijking met andere cruiseschepen niet zo groot. De inrichting van het cruiseschip is te vergelijken met de stijl van een hout Engels landhuis.

Oceania Cruises culinair

De sfeervolle hutten op het cruiseschip zijn comfortabel ingericht en hebben alle een internetverbinding. Als je echt in luxe wilt verblijven dan is een suite of stateroom de juiste keuze. Deze hutten hebben een butler service. En vanaf het privé balkon kun je genieten van de zonsondergang. Oceania Cruises is lid van de Chaine des Rotisseurs en dit zorgt voor de culinaire hoogstandjes. De bekende chef Jacques Pépin zorgt voor de voortreffelijke maaltijden. Naast de Grand Dining Room heb je ook de mogelijkheid om te dineren in een Italiaans, grill of tapas restaurant. In ieder geval genoeg keuze om te dineren. Op de cruiseschepen geldt geen vaste tafelzitting dus jij bepaalt zelf wanneer en met wie je gaat dineren.

Oceania Cruise faciliteiten

Op de cruiseschepen zijn genoeg faciliteiten aanwezig om de gasten het naar de zin te maken. Laat je verwennen met een heerlijke massage, neem een duik in het zwembad of ontspan in de jacuzzi. Naast deze faciliteiten zijn er ook wijnproeverijen en leerzame lezingen.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem