Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
P&O Cruises � ZieZo Cruise Reizen Aanbiedingen

P&O Cruises

  • Britserederij
  • Diverse entertainment
  • Twee schepen exclusief voor volwassenen
  • Vaste tafelzittingen of dineren wanneer het je uitkomt

P&O Cruises is een Britse rederij. De Engelse sfeer is dan ook terug te vinden aan boord; gezelligheid in de kroeg, een thee bij het ontbijt, meezingen met Engelse klassiekers in de pianobar en typische Britste uniformen van de bemanning. De bemanning aan boord zorgen voor een optimale en persoonlijke service aan boord.

P&O Cruises faciliteiten

In de keuken op de P&O Cruises zorgen professionele koks voor culinaire hoogstandjes.  De beste ingrediënten worden gebruikt bij het bereiden van voortreffelijke maaltijden. In de avond komt het cruiseschip tot leven. Geniet van een cocktail in de cocktailbars, waag een gokje in het casino, dans tot in de late uurtjes op een 60 & 70 party of zing uit volle borst mee met de klassieke nummers van een liveband. De musicals, concerten en quizzen zorgen voor een onvergetelijke avond. De cruiseschepen Oriana, Arcadia en Aurora hebben zijn eigen kenmerken maar bieden allen tal van activiteiten.

P&O Cruises vaarroutes

P&O is een specialist in cruises om Australië. Het gehele jaar door vaart P&O Cruises richting de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Atlantische Oceaan. Op een aantal bestemmingen heb je de mogelijkheid om de avond door te brengen aan wal of er zelfs te overnachten. Een unieke kans om de mysterieuze stad Istanbul te leren kennen en het lokale nachtleven van Dublin te beleven. P&O Cruises biedt ook minicruises en wereldcruises. Beleef al het mooie van Brittannië op de cruiseschepen van P&O Cruises.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem