Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Royal Caribbean International � ZieZo Cruises Caribbean Aanbie

Royal Caribbean International cruises

  • Informele sfeer
  • Sportieve activiteiten: ijsbaan, klimmuur, surfsimulator
  • Kindvriendelijk
  • Diverse restaurants met vrije kledingkeuze

Een cruise van Royal Caribbean International is een ervaring boven verwachting. Deze Amerikaanse rederij beschikt over grote moderne cruiseschepen met innovatieve faciliteiten. Royal Caribbean is een geliefde cruise dankzij de aantrekkelijke prijzen en breed scala aan faciliteiten.

Royal Caribbean faciliteiten

Een absolute cruise topper met haar klimwanden, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, golfbanen, schaatsbanen en andere geweldige voorzieningen. Deze cruises zijn dan ook zeer geliefd bij actieve passagiers. Maak een unieke excursie aan wal zoals fietsen door de wijngaarden van Dubrovnik, cave-tubing in Belize of een gletsjertrekking in Alaska. Niet alleen aan wal zijn er tal van sportactiviteiten maar ook aan boord zoals een groot fitnesscentra. Entertainment staat centraal op de cruiseschepen van Royal Caribbean. Wanneer de zon ondergaat komt het cruiseschip tot leven. Geniet van de prachtige shows, maak een gezellig praatje met andere passagiers in de kroegen, waag een gokje in het casino of ga swingen in de disco's.

Royal Caribbean kindvriendelijk

Één ding is in ieder geval zeker, vervelen hoef jij je niet aan boord. De Royal Caribbean is de geschikte cruise vakantie als je op zoek bent naar een gezellige, betaalbare en ontspannen vakantie. Aan boord is er een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen. 'My family Time Dining' betekent snel en ontspannen dineren met de hele familie!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem