Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Seabourn Cruises � Luxe all inclusive Jacht Aanbiedingen

Seabourn Cruises

  • Luxe Seabourn jacht
  • All inclusive formule
  • Persoonlijke service
  • Open tafelzitting
  • Watersportmogelijkheden vanaf het schip

Kenmerken van een Seabourn jachten zijn: intieme cruiseschepen, stijlvolle omgeving, betoverende bestemmingen en de gerieflijk uitgeruste suites. En dit is nog niet alles wat een Seabourn jacht zo speciaal maakt. Vanaf de luxe jacht zijn er tal van watersportmogelijkheden. De drie exclusieve Seabourn jachten bieden plaats aan maximaal 200 gasten.  Niets is onmogelijk op Seabourn cruises. Aan boord staan 150 bemanningsleden voor je klaar om een onvergetelijk cruisevakantie te bezorgen. 

Seabourn culinair

Geniet van een heerlijk ontbijt op bed of een romantisch diner in de hut. Elke avond zul je uitkijken naar de heerlijkste gerechten tijdens het diner. Seabourn is niet voor niets lid van de Chaine des Rotisseurs. Elke avond op topniveau dineren met een uitmuntende bediening in het stijlvolle restaurant of romantisch op dek.  Aan boord heb je de keus uit vier verschillende eetgelegenheden waarvan de bereiding onder supervisie staat van de bekende Chef Charlie Palmer. Het all inclusive concept zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om extra kosten. Alle drankjes, alcoholische dranken en geselecteerde wijnen zijn bij de prijs inbegrepen, zelfs de fooien en havengelden.

Seabourn faciliteiten

Alle gasten verblijven in suites die voorzien zijn van alle luxe zoals een inloopkast, tv/dvd/cd stereo systeem, vers fruit en badjas en slippers. Aan jou de keus of je kiest voor een rustige of actieve dagindeling op zee. Kom helemaal tot rust tijdens een  massagebehandeling of schoonheidsbehandeling in de Spa. Maar ook snorkelen vanaf het schip, windsurfen of waterskiën behoren tot de mogelijkheden. Ook aan land zijn er tal van excursiemogelijkheden. De nieuwe aanwinst van Seabourn is Seabourn Odyssey. Deze luxueuze jacht is groter dan de overige jachten.  Een Seabourn cruise is zeer geschikt voor mensen die houden van absolute topklasse op het allerhoogste niveau.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem