Notice: Undefined variable: isPage in /home/ziezovakan/domains/cruisevakantiesonline.nl/public_html/index.php on line 140
Star Clippers � ZieZo Zeilvakanties o.a. zeilen in Griekenlan

Star Clippers Cruises

  • Zeilschepen met ontspannen en informele sfeer
  • Open zitting, geen vaste dinertijden
  • Watersportmogelijkheden vanaf het schip

Een zeilvakantie met Star Clippers is de ideale vakantie. Star Clippers biedt een combinatie van traditie en comfort. De informele, doch elegante sfeer aan boord, zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Een zeilvakantie met Star Clippers is zeer geschikt voor sportieve, avontuurlijke passagiers. Blijf in beweging door de bemanning te helpen met het hijsen van de zeilen of klim in de mast en geniet van het uitzicht. Maar het is natuurlijk niet voor niets vakantie dus luieren in een comfortabele ligstoel is geen overbodige bezigheid. De internationale keuken aan boord zorgt voor een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet. Het diner is in één open zitting.

Star Clippers zeilroutes

Een zeilvakantie is de ideale vakantie als je op een unieke en avontuurlijke manier de Middellandse Zee, de Pacific of de Caribbean wilt ervaren. Vanwege de grootte en diepgang van de zeilschepen kunnen ze verborgen plekjes bereiken. Het voordeel van Star Clippers is dat je vaak aan wal kunt. Ontdek de prachtige idyllische baaitjes en ontdek tijdens het duiken of snorkelen de betoverende onderwaterwereld. Een zeilvakantie met Star Clippers is de beste keuze als je houdt van zon, zee, strand, avontuur.

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem