Cruises voor elke soort cruisevakantie

Een cruisevakantie biedt oneindig veel mogelijkheden. Voor iedere type vakantie is er wel een cruisevakantie die voldoet aan alle wensen. Ben je op zoek naar een luxe cruisevakantie, all inclusive cruisevakantie of wil je een huwelijksreis doorbrengen op een cruiseschip?  De gewenste cruisevakantie is afhankelijk van diverse factoren: budget, aantal dagen, vaarroute en type reiziger.  ZieZo Cruises helpt je bij het vinden van de juiste cruisevakantie!

Soorten cruisevakanties op een rij!

Om eenvoudig en snel de soort cruisevakantie te vinden waarnaar je op zoek bent, heeft ZieZo Cruises bepaalde cruisevakanties ingedeeld in een bepaald thema. ZieZo Cruises biedt onder andere de volgende soorten cruises: all inclusive cruises, minicruises, riviercruises, wereldcruises, luxe cruises en honeymoon cruises. Onderstaand vind je allerlei soorten cruises.

Actieve cruises Wil jij op vakantie niet alleen in de zon liggen, cocktails drinken en feest vieren, dan is een actieve cruise zeker iets voor jou! Een cruiseschip biedt talrijke mogelijkheden om sportief bezig te zijn op ... Lees verder Nijlcruises Met een nijlcruise krijg je een uitstekende indruk van het oude Egypte. De Egypte cruise vaart langst 70% van de tempels. Afhankelijk van de nijlcruise dat je kiest vaar je langs de volgende trekpleiste... Lees verder Huwelijksreis cruises Een cruise is de perfecte huwelijksreis. Als je bij de boeking van de cruise verteld dat het om een huwelijksreis gaat, zorgen de meeste rederijen bij aankomst voor iets speciaals. Een hutje achte... Lees verder Wereldcruises Er zijn verschillende manieren om een wereldcruise te maken, zo kun je een lange crui... Lees verder Riviercruises De boot legt regelmatig aan in de haven, zodat je op eigen gelegenheid pittoreske dorpjes en de omgeving kunt verkennen. Er zijn ook verschillende riviercruises die excursies aan land organiseren. Ook op de ... Lees verder Zeilcruises Een zeilcruise vaart naar de bestemming die jij voor ogen hebt! Je kunt alle kanten op bij ZieZo Cruises, neem bijvoorbeeld een zeilvakantie naar de ... Lees verder Golfcruises Ervaar een golfvakantie op diverse bestemmingen in één golfreis! Bermuda ... Lees verder Expeditie cruises Een expeditie cruise is niet voor iedereen weggelegd. Aan boord tref je vooral avonturiers aan die het geweldig vinden om met een kleine boot vlakbij een walvis te varen. Of avontuurlijke per... Lees verder All inclusive cruises Een all inclusive cruise biedt dezelfde luxe, comfort en entertainment aan boord als een standaard cruiseschip. Het voordeel van dit type cruise is dat je zorgeloos zult genieten. Je hoeft niet aa... Lees verder Minicruises Een minicruise naar londen is zeer geliefd. Bij een 3 daagse cruise verblijf je twee nachten op het cruiseschip en heb je een hele dag de tijd om Londen te bezoeken. Een weekend crui... Lees verder
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem