Een all inclusive cruise is het waard!

Een all inclusive cruise biedt dezelfde luxe, comfort en entertainment aan boord als een standaard cruiseschip. Het voordeel van dit type cruise is dat je zorgeloos zult genieten. Je hoeft niet aan de extra kosten te denken. Je bepaalt zelf in welk restaurant je een bezoekje wilt brengen. Maar all inclusive cruiseschepen bieden ook gratis toegang tot diverse zwembaden, bioscoopvoorstellingen en fitnesscentra. Je betaalt dan wel iets meer dan bij een traditionele cruisevakantie, maar succes verzekerd!

Onbeperkt eten en drinken

De formule all inclusive is per cruiseschip verschillend. Het kan voorkomen dat voor alcoholische drankjes betaald moet worden, omdat deze niet inclusief zijn. Over het algemeen zijn de maaltijden in diverse restaurants gratis. Snacks uit winkels of machines zijn meestal niet in de prijs inbegrepen, hier moet je extra voor betalen. De meeste entertainment activiteiten zijn in de prijs inbegrepen, houdt er wel rekening mee dat de spelletjes in het casino niet gratis zijn. Bekijk dus altijd welke faciliteiten en producten aan boord  inbegrepen zijn.

All inclusive cruiseschepen

Elke rederije staat bekend om bepaalde kenmerken. De volgende rederijen staan in de top van de all inclusive cruisevakanties: Crystal Cruises, AIDA, Pullmantur, Regent Seven Seas, Seadream Yacht Club, Seabourn en Silversea. Elk cruiseschip hanteert een andere all inclusive formule, lees daarom in de specifieke cruisebeschrijving de all inclusive voorwaarden goed door.

All inclusive cruise betekent zorgeloos genieten

Het grootste voordeel van een all inclusive cruise is dat je onbezorgd kunt genieten van alle faciliteiten op het cruiseschip. Je kunt geld besparen door je te focussen op de talloze gratis opties. Een all inclusive vakantie is ook zeer gunstig voor familievakanties. Geniet van de zorgeloze en avontuurlijke cruisevakantie!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem