Expeditie cruise een ervaring voor iedereen

Een expeditie cruise is niet voor iedereen weggelegd. Aan boord tref je vooral avonturiers aan die het geweldig vinden om met een kleine boot vlakbij een walvis te varen. Of avontuurlijke personen die graag afgezet willen worden in de buurt van een pinguïn kolonie. De expeditie schepen zijn aangepast aan de omgeving. De expeditie cruises zijn meestal kleinere cruiseschepen, sommige schepen zijn zelfs voormalige vrachtschepen of ijsbrekers. De schepen zijn meestal minder diep waardoor ze eenvoudiger kunnen varen door prachtige landschappen en ondiepe havens. De rederijen Hapa-Lloyd Cruises en Hurtigruten zijn gespecialiseerd in expeditie cruises.

Unieke cruises Scandinavië

De Scandinavische landen staan veelal bekend door hun ongerepte natuur een grote diversiteit aan flora en fauna. Een expeditie cruise naar Noord-Europa is een uitstekende cruisevakantie om dit alles te verkennen. Voor iedereen is er genoeg tijd om te genieten van al het bijzonders. Op de expeditie cruise zelf wordt vaak een lezing gegeven over het gebied, zodat je op de hoogte bent van de omgeving voordat je aan land gaat. Antarctica is ook een populair gebied voor een expeditie cruise. Leer dit uniek winters landschap kennen met zijn uitgestrekte ijsvlaktes en bijzondere flora als orka's, walvissen en pinguïns. Andere populaire expeditie bestemmingen zijn: Alaska, Galapagons Eilanden, Amazone, Groenland en Spitsbergen. Iedere expeditie cruise is een bijzondere ervaring!

Online unieke expeditie cruises boeken

Voor de avontuurlijke reizigers onder ons biedt ZieZo Cruises een speciaal aanbod expeditie cruises aan.  Of je nu kiest voor een Noorse Fjorden cruise of voor een cruise naar Antarctica, een expeditie reis is de uitstekende keuze om de flora en fauna te verkennen. Onze expeditie cruises spreiden zich uit over de hele wereld, het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw favoriete cruisevakantie boeken!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem