Golfcruise bestemmingen

Ervaar een golfvakantie op diverse bestemmingen in één golfreis! Bermuda en Hawaii zijn golfparadijzen op aarde. In de zomer is het Middellandse Zee gebied ook populair voor golfcruises. De golfcruise vaart naar Barcelona, Rome en Venetië waar je een culturele cruise kunt combineren met de mooiste golfbanen aan de Middellandse Zee kust.

Leer golfen aan boord van een cruiseschip

Welke golfliefhebber droomt er nu niet van om te golfen op 's werelds beste golfbanen met uitzicht op de helderblauwe zee? Voor de persoon die zijn techniek graag nog wat wil verfijnen kan terecht bij één van de golf simulators aan boord. Of verrijk jouw golftechniek met hulp van professionele golfinstructeurs die aan boord van het cruiseschip aanwezig zijn. De avonduren aan boord zijn prima momenten om onder een glas wijn jouw golfervaringen te delen met andere golfliefhebbers.  

Luxe golfvakantie

Elke dag liggen er weer nieuwe golf avonturen in het verschiet. Een golfcruise biedt meer mogelijkheden dan een standaard golfvakantie. Een voordeel van een golfcruise is dat je naast golfen ook heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes, prachtige vakantieplekken met uitstekende golfbanen en afwisselende vaarroutes. Laat je na een actief dagje golfen heerlijk verwennen in de spa aan boord, of amuseer je bij het theater. Een golfvakantie is nog nooit zo relax geweest! Rederijen die een uitgebreid golfprogramma aanbieden tijdens een cruise zijn Celebrity Cruises en Carnival Cruise Lines.

Golfcruises bij ZieZo Cruises

Bij ZieZo Cruises kun je zelf bepalen voor welke golf uitdaging je kiest. Tijdens een golfcruise kun je onder begeleiding van ervaren golfers je slagtechniek laten verbeteren! Een unieke ervaring voor elk persoon die houdt van een golfvakantie!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem