Prachtige Minicruise Londen

Een minicruise naar londen is zeer geliefd. Bij een 3 daagse cruise verblijf je twee nachten op het cruiseschip en heb je een hele dag de tijd om Londen te bezoeken. Een weekend cruise naar Londen is een aanrader. De prachtige bezienswaardigheden Big Ben, Buckingham Palace en Westminster Abby mag je niet missen! En beleef de levendige en vriendelijke sfeer in de stad.

Minicruise Newcastle; shop till you drop

Een minicruise vanuit Ijmuiden naar Newcastle is een topper. De rederij DFDS Seawayd biedt deze cruisevakantie. Deze minicruise is ideaal voor iedereen die van winkelen houdt, Newcastle biedt dan ook een fantastisch schopcentrum! Een bezoek aan Europa's grootste winkelcentrum MetroCentre mag je als winkelliefhebber niet aan je voorbij laten gaan.

Minicruise York

Een minicruise naar York is ook een fantastische ervaring. Deze prachtige historische stad biedt talloze bezienswaardigheden. In York ga je terug in de tijd en proeft de sfeer van het pittoresk centrum. De mooiste bezienswaardigheid van York is de bekende York Minister.

Minicruise is betaalbaar en leuk!

Een minicruise hoeft niet duur te zijn. Er zijn vaak minicruise aanbiedingen zodat je goedkoop een cruise weekend kunt boeken. Geniet tijdens de cruise van de wind door je haren, de onderlinge gezelligheid aan boord en bezoek een wereldstad! Je bepaalt zelf of je kiest voor een 3 daagse, 4 daagse of 5 daagse cruise. Je zult in een korte tijd de geweldige sfeer van een cruise vakantie ervaren!

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem