Voordelen cruisevakanties

De boot legt regelmatig aan in de haven, zodat je op eigen gelegenheid pittoreske dorpjes en de omgeving kunt verkennen. Er zijn ook verschillende riviercruises die excursies aan land organiseren. Ook op de boot zelf is er genoeg te beleven, zoals dansavonden en cursussen. Zo zie je maar weer, er is genoeg te doen op een riviercruise. Een ander leuk voordeel van een riviercruise is dat er een groot aantal mensen verblijven op één schip, dus grote kans dat je nieuwe mensen leert kennen tijdens jouw vakantie.  

Populaire vaarroutes

Riviercruises worden steeds populairder en dat is niet voor niets! Er zijn een aantal geweldige rivieren waar cruises op worden georganiseerd. De meest populaire riviercruises zijn: Donau cruises, Rijn cruises, Nijlcruises en Moezel cruises
 
De riviercruise over de Rijn en de Moezel zijn nog steeds geliefd bij ouderen. Met een cruise over de Rijn of de Moezel blijf je relatief dicht bij huis en zie je veel in een korte tijd. De Donau cruise bestaat al heel lang. Met een Donau cruise kom je door de voormalige Oostbloklanden Hongarije en Slowakije waar je kunt genieten van een geweldige sfeer die je nergens anders tegenkomt.  De Donau cruise is er populair bij mensen met de pensioengerechtigde leeftijd, maar kan ook boeiend zijn als je wat jonger bent. De Nijlcruise geeft de mogelijkheid om de indrukwekkende piramides vanuit het water te bezichtigen.  Deze exotische cruise in Egypte is uitstekend te verlengen met één week strandvakantie. 
 
Naast deze traditionele riviercruises heb je ook de mogelijkheid om een riviercruise te maken in Zuid-Afrika, Vietnam, Suriname en Thailand. Met een riviercruise over de Amazone door Brazilië en Venezuela zie je in een korte tijd veel van deze mysterieuze landen. 

Riviercruises online bij ZieZo Cruises

Wil je graag op een comfortabele manier rondreizen en in een korte tijd zo veel mogelijk van de omgeving zien? Dan ben je de ideale kandidaat voor een riviercruise. Wie zin heeft in een avontuurlijk en een werkelijk unieke vakantie, heeft nu ook op het gebied van de riviercruise een uitgebreide keuze. Bij ZieZo Cruises kun je de cruises onder elkaar zetten en kijken welke cruise het beste bij je past. ZieZo Cruises heeft een aantal geweldige riviercruises, zoals de riviercruise over de Rijn of de Moezel. Ga bijvoorbeeld voor de riviercruise over de Donau en kom erachter dat je ook met een ander vervoersmiddel een prachtige vakantie kunt hebben. 
 
Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem