Wereldcruise: de ultieme droom!

Er zijn verschillende manieren om een wereldcruise te maken, zo kun je een lange cruise maken waarbij je in één keer langs verschillende landen en havens komt, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal cruises achter elkaar te plannen en zo je eigen wereldcruise samen te stellen. In de mooiste steden blijft het cruiseschip meestal 2 of 3 dagen aangemeerd, zodat je alle tijd hebt om de mooie bezienswaardigheden van de stad te bezichtigen. Misschien is er zelfs een mogelijkheid om deel te nemen aan een meerdaagse excursie. En na een paar intensieve dagen in de stad beleefd te hebben, heb je op zee weer alle tijd en luxe om tot rust te komen.

Vaar langs alle denkbare hoogtepunten

Zoals al eerder verteld kun je op verschillende manieren een wereldcruise maken. Zo kun je een wereldcruise maken van 3 maanden, of een deel daarvan. Over het algemeen wordt tijdens een wereldcruise tussen de 30 tot 60 havens aangemeerd. Cruise langs de kust van Afrika,  Europa en Zuid-Amerika en zie binnen een korte tijd meer dan dat je ooit tijdens een vakantie gezien hebt! 
 
De rederijen Holland America Line en Cunard staan bekend om zijn wereldcruises. Geef je de voorkeur aan een kleiner cruiseschip, dan biedt Seabourn op haar luxe jachten jouw deze mogelijkheid. Deze rederij biedt cruises aan van 60 tot 70 dagen en doen elke continenten aan op deze aardbol. Een andere leuke manier om deel te nemen aan een wereldcruise en zo een wereldreis te maken is door mee te gaan met een Transatlantische oversteek. Dit vindt plaatst aan het begin en einde van het seizoen. Het cruiseschip wordt dan overgeplaatst naar een ander continent, bijvoorbeeld van de Caribbean naar Europa of van de Caribbean naar Alaska. Dit levert verrassende reizen op met interessante bestemmingen.  

Jouw wereldreis begint bij ZieZo Cruises 

Houd jij van avontuur, cultuur, luxe en heb je ook nog eens de tijd om er een paar maanden er tussen uit te gaan, dan is een wereldcruise iets voor jou! Vooral oudere mensen zijn geïnteresseerd in een wereldcruise, dit komt natuurlijk omdat deze mensen de tijd hebben om zich heerlijk rond te laten varen. Kortom, aan boord zijn vooral levensgenieters te vinden! 

Heb je ook altijd een wereldreis willen maken maar wist je niet waar je moest beginnen? 

Wat houdt je nog tegen? Ook voor een prachtige wereldcruise ben je bij ZieZO Cruises  op het juiste adres! 

Terug naar overzicht
Voordelen van ZieZo
  • Veilig en snel betalen
  • Groot assortiment en ruime beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling van vragen
  • Klantvriendelijk boeksysteem